Παραδοσιακό Φαγητό στο Καρπενήσι

Σε απόσταση αναπνοής από τον ξενώνα «Εποχές», στο κέντρο του χωριού Κορυσχάδες, βρίσκεται το εστιατόριο Villaggio, όπου έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τις ιδιαίτερες τοπικές συνταγές, όλες φτιαγμένες με μεράκι και ποιοτικά αγνά υλικά της Ευρυτανίας.

Αφήστε το άρωμα του βλάχικου τσαγιού, φτιαγμένο από βότανα τα οποία συλλέγουμε από τα βουνά της περιοχής, να σας ταξιδέψει.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της περιοχής, δοκιμάζοντας επιλεγμένες γεύσεις από ντόπιους παραγωγούς, οι οποίες περιλαμβάνουν τυροκομικά, αλλαντικά και κρεατικά της ευρύτερης περιοχής της Ευρυτανίας,  σαγανοτύρι, μπουγιουρντί με κατσικίσια φέτα από ντόπιο τυροκομείο, λουκάνικο χωριάτικο και κρέατα από το αλλαντοποιίο Βρέκος και Στρεμένος αλλά και σύγχρονα πιάτα όπως πίτσες, club sandwich με φιλέτο πέστροφας από τα ποτάμια της περιοχής, ταλαγάνι με μαρμελάδα σύκο.

Το “Villaggio” με τη ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα, αποτελεί ένα καταφύγιο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα πλούσιο, υγιεινό και παραδοσιακό πρωινό, αλλά και να απολαύσετε τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σας.

ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

TK 36100

TΗΛ: +30 22370 23675

Κινητό: +30 6945 822010

E-MAIL: info[at]epoches-karpenisi.com

 

TripAdvisor

 

TripAdvisor